Kom 6, 7 en 8 november 2018 naar Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) Gorinchem. Bekijk onze doorlopende live demo’s en ontvang meer informatie over onze producten en mooie afwerkingsproducten met olie en vernis. Je vindt Houtfix Benelux in stand G128 bij de importeur voor de Benelux, Greenpaints.
De SGA Vakdagen is de toonaangevende vakbeurs voor schilder-, glas- en afbouwbranche in Nederland. Hier is een compleet en volledig aanbod te vinden vanuit schilder-, glas en afbouwbranche. De ideale beurs om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en te netwerken. Dit jaar vinden de SGA Vakdagen voor het eerst plaats in combinatie met de Verticaaldagen Benelux.

Beide beurzen worden naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden. De vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan en de combinatie zal bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers. Daarom biedt deze beurs ons een mooi platform om Houtfix Benelux op de kaart te zetten.

Houtfix is het snelste houtreparatiesysteem voor interieur en exterieur. Kozijnen, ramen, deuren, meubelen, parket, parketvloeren, gelamineerd of gelijmd hout, bekistingen en bijzonder moeilijke reparaties in hoeken en randen. We demonstreren tijdens de SGA dagen hoe onze AST vuller werkt bij het vullen van noesten en scheuren. Houtfix AST vuller is snel toe te passen met een onmiskenbare precisie en daardoor minimale verspilling. De reparatie is binnen enkele seconden uitgehard en krimpt niet. Er kan er direct doorgewerkt worden.

Met de keuze tussen de 16 kleuren in het standaard assortiment kan deze noestvuller vrijwel onzichtbaar of als eye-catcher toegepast worden. Kortom Houtfix producten zijn eenvoudig, schoon, efficiënt en duurzaam. Sinds 1 juli 2018 is Greenpaints de dealer voor onze producten in de Benelux.

Greenpaints een jonge onderneming die met ‘groenere verf en reparatie middelen’ de wereld een stuk mooier en duurzamer maakt. De samenleving verandert. Mensen gaan bewuster en gezonder leven en staan dichter bij de natuur.

Het uitgebreide assortiment duurzame verven en het Houtfix AST vuller concept sluiten hier perfect op aan. De kernwaarde van Greenpaints is het leveren van kwaliteit en het geven van het beste advies door een persoonlijke benadering.