Verzenden & retourneren

Verzenden & Retourneren

Winkelen

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Als u meer informatie wilt over het artikel of u wilt het artikel bestellen, dan klikt u met uw muis op de kleur of het knopje “bestel”. U komt nu op de bestelpagina terecht. Als u een artikel wilt bestellen dan controleert u nogmaals uw bestelling en klikt op “bestel”. Het artikel wordt automatisch in uw winkelmandje geplaatst.

 

Verzenden

Onze pakketten worden binnen de Benelux en Duitsland standaard verzonden via DHL. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 11.00 uur bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling normaal de eerstvolgende dag door ons ter verzending aangeboden. Bestellingen in het weekend worden maandag verzonden.

De pakketdienst bezorgt op het gewenste adres. Bestellingen groter dan 20 kg. kunnen in meerdere deelpakketten of via Colli transport worden verzonden. En bij grote hoeveelheden kunnen wij ook een transporteur inschakelen in de gehele Benelux.

 

Retourneren

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u uw aankoop retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Bij retourneren krijgt dan het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Kosten voor retour verzending worden niet vergoed.

Volg voor het retourneren/ruilen zorgvuldig de onderstaande procedure (of download het modelformulier herroeping):

1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst via onderstaand mailadres contact op met onze klantenservice. Retour zendingen dient u aan te melden via verkoop@houtfixbenelux.nl vermeld daarbij:
• Adresgegevens
• Factuurnummer
• Reden van retour (optioneel)

Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u het artikel binnen 14 dagen naar ons terug.

 

Retouradres:

Houtfix Benelux
Klantenservice
De Bleek 19b
7468 DK Enter

U dient tevens een kopie van uw factuur mee te sturen en daarop uw bankrekeningnummer te vermelden waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

3. Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

Uitgesloten van recht van retour zijn gebruikte, beschadigde en speciaal op kleur gemaakte producten.

 

Aansprakelijkheid

Houtfixbenelux.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door haar verkochte producten.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Houtfixbenelux.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Houtfixbenelux.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

Houtfixbenelux.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door ons zo spoedig mogelijk worden aangepast. Houtfixbenelux.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief…